© Cassandra Johansson

Paket 1

I detta paket får ni verktygen för att själva kunna skapa ert drömbröllop. Efter en konsultation så skapar jag er personliga checklista, moodboard och budgetplan för att ni på ett smidigt sätt ska se vad ni behöver göra och när det ska göras.Vi har sedan ett fysiskt möte där vi går igenom hur just ni ska gå tillväga. 

 

 

 

 

Pris: 2000:- 

Vad ska du välja?

Priserna är exklusive moms. 

Paket 2

I detta paket får ni allt som ingår i paket 1 samt fortsatt stöttning hela vägen fram till bröllopet. Här tipsar jag om leverantörer, ser till så att ni får allt gjort i rätt tid och ger er tips och idéer för att förverkliga ert drömbröllop. 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: 5000:-

Paket 3

I detta paket kan ni lämna över i princip all planering till mig för att kunna njuta fullt ut inför er stora dag. Jag är även med på bröllopsdagen för att se till så att allt det praktiska fungerar. 

Detta paket anpassas utifrån era behov och har därför ett rörligt pris som baseras på hur mycket hjälp ni vill ha. En offert skickas därför med exakt pris efter konsultation. 

 

 

 

Pris: Offert efter konsultation

Paket 4

I detta paket sköter ni  planeringen själva men jag är med under bröllopet för att se till så att allt det praktiska under dagen fungerar. Jag kan tex dekorera, ta emot leveranser, se till så att allt är på sin plats och att gästerna trivs.

Vi har ett möte innan bröllopet där ni ger mig information om hur er dag ska se ut för att jag ska kunna utföra mitt arbete så bra som möjligt. 

 

 

 

Pris: 6000:-